Porszívó szerviz

Porszívó Szerviz ® ™

wall-e-movie-robot-vacuum-cleaner-1920x1080Használat során gyengülhet a szívóerő, vagy hamar lekapcsol a készülék, esetleg a kábelcsatlakozó sérül, kiszakad.

Ezeket a hibákat egyszerűen orvosolni tudjuk, érdemes elhozni.

Sűrűn előfordul még a bekapcsoló gomb hibája vagy a teljesítmény szabályozó potméter elhasználódása.

Minden típusú porszívó javítását, tisztítását vállaljuk márkafüggetlenül. Panel szintű javítást is végzünk, tehát a vezérlőpanel áramkörén fellépő szakadásokat, kommersz alkatrészek cseréjét is megoldjuk, általában nem szükséges a teljes vezérlés cseréje.

Sok esetben a motor hibásodik meg.

A gyártó által forgalmazott motorok meglehetősen drágák, de kétségtelenül a legjobbak az adott típushoz és beszerelésük is egyszerűbb.

Sikerült utánajárnunk olyan alternatív, utángyártott motoroknak, amelyekkel lényegesen olcsóbban helyettesíteni tudjuk az eredetit, hasonló minőségben és teljesítménnyel. Ezek azonban átalakítást igényelhetnek, így a beszerelést lehetőleg mi végezzük el, ilyenkor 6 hónap garanciát is adunk.

head2

Porzsákos porszívók

A porzsákos porszívók esetében a jellemző hiba oka az, hogy a porzsák kiszakad vagy a textil zsák kilyukad. Sajnos ilyenkor annak tartalma a motorba jut, ami ettől nagyon hamar meg is áll.

Ha a motor előtti szűrőt még nem dobtuk ki belőle, akkor szerencsénk van, mert ilyenkor a motor megússza a balesetet.

Jól ki kell takarítani a gépet és a motort is, valamint a szűrőt kicserélni.

Ma már léteznek papír porzsák helyett mikroszálas anyagból készült, ugyan úgy eldobható porzsákok is, szinte azonos áron, mint a papír.

Ezek használatát javasoljuk, mert nem szakad ki, és légáteresztő képességének köszönhetően a szívóerő jobb lesz, a motor nem melegszik annyira, ezáltal a porszívó éllettartama megnő.

cyklon

Hasznos kiegészítő még a porzsákos porszívókhoz az előszűrő cyklon tartály. Ezt a tartály egységet a gégecső és a toldócső közé lehet beilleszteni. A por nagyrészre a tartályba gyűlik, amit egy mozdulattal kiüríthet és a porzsák így sokkal később telik meg, jóval kevesebbszer kell cserélni.

Természetesen ezeket a porzsákokat, szűrőket, cyklon tartályokat  szervizeinkben is meg tudja vásárolni.