GYIK

vacuum_cleaner_hoover_vac_desktop_1699x2207_hd-wallpaper-224459Gyakran Ismételt Kérdések

Tényleg minden típusú porszívó és takarítógép javítását vállalják?

Igen. Sokszor előfordul, hogy egy adott márkához vagy típushoz nem lehet alkatrészt beszerezni, de ha látjuk, hogy miről van szó, akkor szervizes szemmel jó eséllyel találunk rá megoldást.

Vizes porszívóm/takarítógépem van. El kell vinnem a csövet is?

Ha a hiba a vizes résszel van, akkor igen. Csak úgy tudjuk teljes körűen vizsgálni a készüléket, ha minden tartozék rendelkezésünkre áll.

Mennyi ideig tart a javítás?

Ha van hozzá alkatrész, általában 1-2 napon belül elkészül. (Az ismertebb típusokhoz általában van alkarész).

Márkaszervizben sokkal többet mondtak javítási díjra, hol az átverés?

Sehol! Mi független szerviz vagyunk, nem kell a gyártói előírásokat követnünk és igyekszünk ugyan olyan jó minőségű, de olcsóbb alkatrészekből dolgozni. Közös érdekünk, hogy Önnek is megérje a javítás és elégedett legyen a munkánkkal, amire garanciát vállalunk.

Van bevizsgálási díj?

A készülék hibáját beazonosítani vagy megjavítani ugyan az a folyamat. Munkadíjunk és bevizsgálási díjunk ezért azonos. Porszívók esetében bruttó 3500 Ft, takarítógépek esetében bruttó 6000 Ft. Ha a javítást bevizsgálás után esetleg mégsem kéri, akkor 3500/ 6000 Ft vizsgálati munkadíjat számolunk fel. De ha a javítást nem kéri és a készüléket itt hagyja, akkor nincs semmilyen költség.

Elszakadt a gégecsövem, tudják javítani?Vacuum Cleaner

Igen! Ha közel a végekhez szakadt el, akkor levágjuk összeszereljük. Ha túl rövid lenne a megmaradt cső, vagy eleve hosszabbat szeretne, akkor cseréljük a teljes harmonika részt.

Mennyi garanciát vállalnak?

Az elvégzett munkára 3 hónap szerviz garanciát adunk blokk/számla ellenében. Motorcsere esetén 6 hónap a garancia. Motorcsere esetén garancia lapot is adunk, melyen feltüntetjük a nevet, a készülék gyártóját, típusát és az elvégzett munkát. Ez szükséges a garanciális ügyintézéshez, kérjük megtartani, garanciális igény esetén elhozni. Garancia lap hiányában nem tudjuk kezelni.