Bérlé

Porszívók, nagyobb teljesítményű takarítógépek és szőnyegtisztító gépek bérlésére biztosítunk lehetőséget.

A bérlés menete részletesen:

1. bérleti szerződés aláírása üzletünkben

A bérleti szerződés aláíráshoz fényképes igazolvány szükséges, melyről fotót készítünk. Ha a bérélést cég kéri, akkor is a szállítótól kérjük az adatokat és az Ő nevére állítjuk ki a bérleti szerződést. A számlát természetesen a cég nevére állítjuk majd ki.

2. a készülék bérleti díjának a tervezett kölcsönzési időszakra, valamint a kaukció összegének megfizetése, melyről átvételi elismervényt adunk.

Visszahozatalkor a kaukció összegét a készülék állapotának átnézését követően visszadjuk, a kölcsönzési időszak díjáról számlát állítunk ki.

3. a készülék átvétete

Minden készüléket működő, használatra kész állapotban adunk át az összes szükséges kiegészítővel.
Porzsákos porszívók és takarítógépek esetén 1 db új üres porzsákkal szereljük fel a készüléket, melynek ára porszívó esetén 300 Ft, takarítógép esetén 500 Ft. A porzsák ára a bérleti díjon felüli költség, de a bérlés részét képezi.

Ha szükséges, további porzsákokat bizotosítunk az adott készülékhez ezen az áron. A fel nem használt porzsákokat visszavesszük.

4. a készülék visszahozatala

Minden készüléket működő, használatra kész állapotba adtunk át, így is várjuk vissza. A készülékekkel takarítást végeznek, melynek velejárója az elkoszolódás, ez természetes folyamat.

Azonban törés, kiegészítők hiánya, illetve porzsák használatát igénylő gépeknél a porzsák mellőzéséből fakadó problémáknál a keletkező kárt a kaukció összegéből levonjuk. Ennek összege a szükséges alkatrész vagy tartozék beszerzési költsége, valamint a helyreállítássi munkadíj.

5. Egyéb információk

Szőnyegtisztító gépekhez nem adunk tisztító folyadékot, mert az eltérő minőségű szőnyegek és az eltérő minőségű folyadékok esetleges inkompatibilitása miatt felelősséget nem vállalunk.